ENG
ENG

XII MIĘDZYNARODOWE MISTRZOSTWA LEKARZY WETERYNARII W NARCIARSTWIE ALPEJSKIM O PUCHAR EUROREGIONU BESKIDY – DOLNY KUBIN

Element graficzny

Generalny Dyrektor ŠVPS SR w Bratysławie, KVL SR, Krajowa Izba Lekarsko-Weterynaryjna oraz  DVFA Dolny Kubin, Śląska Izba Lekarsko-Weterynaryjna i debiutująca jako organizator Małopolska Izba Lekarsko-Weterynaryjnamają zaszczyt zaprosić


 

Na seminarium w dniu 16 lutego 2018r. o godzinie 15.oo w Hotelu Park w Dolnym Kubiniu na temat:

 

sytuacji epizootycznej w Polsce, Czechach i Słowacji oraz działania samorządów w tych krajach 

 

W programie spotkania wystąpienia i referaty Głównych Lekarzy Weterynarii krajów należących do Euroregionu Beskidy oraz przedstawicieli samorządów lekarzy weterynarii Polski, Czech i Słowacji, dyskusja uczestników i jak zwykle międzynarodowe spotkanie towarzyskie.

Oraz na XII Międzynarodowe Mistrzostwa Lekarzy Weterynarii w Narciarstwie Alpejskim o puchar Euroregionu Beskidy – Dolny Kubin, 17 lutego 2018r.

                                                                                            

Mistrzostwa Lekarzy Weterynarii w Narciarstwie Alpejskim o puchar Euroregionu Beskidy odbywają się na trasie FIS w sposób bardzo profesjonalny – 2 przejazdy mierzone elektronicznie z dokładnością do 0,01 sekundy. Uczestnicy występują w profesjonalnych plastronach. Zawody odbywają się z podziałem na różne kategorie wiekowe. Udział w zawodach jest całkowicie bezpłatny, a po zakończeniu wszyscy otrzymują gorący posiłek. W zawodach mogą brać udział wyłącznie lekarze weterynarii, choć zapraszamy również ich najbliższych, którzy mogą skorzystać z uroków zimowych sportów, niezależnie od wieku, gdyż na stoku jest możliwość jeżdżenia na różnych sprzętach w każdym wieku.

Imprezę kończy ogłoszenie zwycięzców w poszczególnych kategoriach, ceremonia rozdania dyplomów, pucharów i nagród oraz wspólne zdjęcie.

 

AKTUALNOŚCI

Sprawdź najnowsze informacje

SYSTEM QMP

SYSTEM QMP

Prezentujemy pismo Prezesa Zarządu Polskiego Zrzeszenia Producentów Bydła Mięsnego dotyczące...

czytaj dalej